TEEMAT & TYYLIT

Kolme uniikkia teemaaKiiminkiläinen perheenisä, 2000-luvun viikinki, Tuskan vakiokävijä, helsinkiläinen hipsteri... tässä timanttisten teee-paitojen kerhossa saat olla juuri se kuka haluat. Tervetuloa messiin!

Whatever forever


LOVE & HATE

Kyllä, tiedät tasan tarkkaan, mistä puhutaan. Se yksi eksä, jonka kanssa et vaan pysty elämään, mutta ah, ei sitä pysty unohtamaankaan. Tai se piinaava duunikaveri, kuudes donitsi,... you know. Vihaat rakastaa sitä, ja rakastat vihata sitä.


ROSES & BONES

Yeea-haw! Old-school tatskat, badass attitude, americana-nostalgia, nopeat prätkät ja kirsikkana kakussa kuumat mimmin... klisee? Ei v*tussa. Roses & Bones on pelkkää rakkautta ja kuplivaa kapinaa - niille, jotka ei vaan suostu kasvamaan aikuiseksi.


NORDBORN

Mistä on Pohjolan pojat tehty? No, pakkasen pieksemistä poskista ja aivan saatanallisesta sisusta. Täällä taivaanrannan takana, helvetistä itään, on miehillä rikkoutuneet rystyset ja kauniiden kasvojen koristeena musta silmä.

JÄSENPAIDAT, VÄRIT & TEEMAT

Jäsenpaitoja on tällä hetkellä kahta väriä. Väriä ei voi itse valita vaan jäsenpaita on aina kaikille saman värinen. Jäsenpaidoissa väreinä vuorottelevat musta ja valkoinen ja teemoina vuorottelevat kaikki kolme Nordbord - Love & Hate - Roses & Bones.