Siirry sisältöön

Tutustu Tee Clubin tarinaan

Oivaltavan tyylikäs Teee-paita suoraan kotiovelle kannettuna, joka kuukausi, tai vaihtoehtoisesti verkkokaupasta silloin kun vaatekaappi huutaa apua.

Sataprosenttista puuvillaa, just eikä melkeen istuvassa, suomalaiselle vartalolle piirretyssä leikkauksessa. Viimeisteltynä timanttisilla printeillä, tai ihan ilman mitään kuvia.

Niin tai näin, kuitenkin aina sitä katseen ja kulutuksen kestävää laatua.

100% puuvillakangas
Laadukkaat paidat ja printit

Teee Club

Teee Club on niille, jotka ei vaan mahdu muottiin eikä suostu koskaan kasvamaan aikuiseksi. Tuu messiin ja löydä sun uusi lempivaate postiluukusta jo ens kuussa.

Me ollaan täällä just sua ja sun toiveita varten, joten muistathan kertoa, mitä mietit. Oot omiesi joukossa, omassa klubissasi. Tervetuloa!

Teee-paidat

Tämä kestävää kulutusta kestävä taideteos on pelkkää rakkautta naapuria kohtaan ja kuplivaa kapinaa kalliiden merkkivaatteiden valtaa vastaan. Niin ja toki sen kotona nakuilun puolesta, kaupassa hikoilun ollessa muisto vaan.

Koska hei, ne sanoo ettei villi sydän koskaan kuole, eikä tavalliseen tyytyjä ikinä edes elä. Älä siis tyydy vähempään kuin se paras hinta-laatu-suhde. Ja sen sulle lupaamme.

Liity messiin

Teee Club on niille, jotka ei vaan mahdu muottiin eikä suostu koskaan kasvamaan aikuiseksi. Löydä sun uusi lempivaate postiluukusta jo ens kuussa.