JÄSENPROFIILIN LUONTI & TILAUSTIEDOT

Onko sinulla jäsenyyslahjakortti?
Lunasta se täältä

Jos sinulla on jo jäsenyys ja haluat uusia sen klikkaa UUSI JÄSENYYS
Jos haluat ostaa jäsenyyden lahjakorttina klikkaa OSTA LAHJAKORTTI

Luo tässä jäsenprofiilisi
HUOM! Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomen sisällä.

Tammikuusta eteenpäin jäsenhinta on 26,90€.
Hinta sisältää edelleen postimaksun ja kotiinkuljetuksen. Tämä 3€ hinnan nousu johtuu puhtaasti materiaalien, työvoimakustannusten ja kuljetuksien hintojen nousuista. Voimme onneksi siltä sanoa, että meiltä saa edelleen Suomen halvimman näin laadukkain teeepaidan!
JÄSENEN Etunimi
JÄSENEN Sukunimi
JÄSENEN Osoite
JÄSENEN Postinumero
JÄSENEN Toimipaikka
JÄSENEN SÄHKÖPOSTI
JÄSENEN PUHELIN
JÄSENEN SALASANA
JÄSENEN SALASANA UUDESTAAN
JÄSENEN SYNTYMÄAIKAKAMPANJAKOODI (Lahjakortti lunastetaan täältä)
Jos sinulla on kampanjakoodi, lunasta se täältä
JÄSENEN PAITAKOKO
Valitse tästä kokosi. katso kokotaulukosta
Hyväksyn alla esitetyt tilaus- ja toimitusehdot
SIIRRY MAKSAMAAN

PAIDAN TOIMITUS!
Paita toimitetaan tyylikkässä kovassa kuoressa joka on melko litteä mutta ulkomitat ovat 24cm x 34cm varmistathan että se mahtuu postiluukustasi/laatikkoosi. Voit myös jäsentiedot sivulla muuttaa toimitustavaksi postituspussin.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT & MAKSAMINEN
** Jäsenyys jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä hintaan 26,90 €/kk ja on voimassa jatkuvana ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaus irtisanotaan jäsenen toimesta. Teee Club veloittaa jäsenyyden kuukauden puolivälin tienoilla, noin 2 viikkoa ennen seuraavaa jäsenpaidan postitusta. Ensimmäinen laskutuspäivä riippuu siitä, koska tilaus on tehty. Korttimaksamisen osalta jäsen on velvollinen varmistamaan, että maksukortti on voimassa. Mikäli korttimaksu ei onnistu, niin paitaa ei toimiteta. Jäsenyyden saa peruuttaa 48h ennen laskutuspäivää.

1. JÄSENPAITA
Koska jäsenpaidat tilataan useita viikkoja ennen postitusta niin riippuen liittymisajankohdasta sekä tulossa olevien jäsenpaitojen määrästä voi jäsenyys alkaa myös aikaisemmin ilmestyneellä jäsenpaidalla. Paita on kuitenkin aina saman värinen kuin sen kuukauden jäsenpaita.

JÄSENPAIDAT, VÄRIT & POSTITUS
Väriä ei voi "lukita" tai itse valita vaan jäsenpaita on aina kaikille saman värinen. Jäsenpaidoissa väreinä vuorottelevat musta ja valkoinen. TeeeClubista johtumattomista syistä voi tulla myös peräkkäin kaksi valkoista tai mustaa paitaa.

Jäsenpaita postitetaan aina kuluvan kuun lopulla sen viimeisellä viikolla. Eli esim marraskuun jäsenpaita postitetaan marraskuun lopulla. Etusivulla näkyy infoa milloin paidan postitus on ja tästä kuluu postilla yleensä noin 4-8 arkipäivää toimittaa paita perille.

Maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyässä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myäntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy).

Käsittelemme henkilätietoja oheisen tietosuojaselosteeseen mukaisesti