Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja pue yllesi uusi t-paita joka kuukausi! Kokeile uusia kuoseja, ilmaise itseäsi ja päivitä vaatekaappisi vaivattomasti ja löydä sun uusi lempivaate pian postiluukusta!

Onko sinulla kampanjakoodi?

Muista painaa "Käytä koodi" nappia ja täytä sen jälkeen tietosi.

Jäsenen tiedot

Syötä suosittelijan jäsennumero mikäli se on tiedossa.

Syntymäaika

Paitakoko

Kokotaulukko

Jatkuva tilaus

26,90 € / kk

Onko sinulla lahjakortti?

Uusitko olemassaolevaa jäsenyyttä?

Päivitä tili täältä.

Onko sinulla kampanjakoodi?

Lunasta se täältä.

Haluatko ostaa lahjakortin?

Klikkaa tänne.

Tilaus- ja toimitusehdot

Paita toimitetaan tyylikkässä kovassa kuoressa joka on melko litteä mutta ulkomitat ovat 24cm x 34cm varmistathan että se mahtuu postiluukustasi/laatikkoosi. Voit myös jäsentiedot sivulla muuttaa toimitustavaksi postituspussin.

Jäsenyys jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä hintaan 26,90 €/kk ja on voimassa jatkuvana ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaus irtisanotaan jäsenen toimesta. Teee Club veloittaa jäsenyyden kuukauden puolivälin tienoilla, noin 2 viikkoa ennen seuraavaa jäsenpaidan postitusta. Ensimmäinen laskutuspäivä riippuu siitä, koska tilaus on tehty. Korttimaksamisen osalta jäsen on velvollinen varmistamaan, että maksukortti on voimassa. Mikäli korttimaksu ei onnistu, niin paitaa ei toimiteta. Jäsenyyden saa peruuttaa 48h ennen laskutuspäivää.

Koska jäsenpaidat tilataan useita viikkoja ennen postitusta niin riippuen liittymisajankohdasta sekä tulossa olevien jäsenpaitojen määrästä voi jäsenyys alkaa myös aikaisemmin ilmestyneellä jäsenpaidalla. Paita on kuitenkin aina saman värinen kuin sen kuukauden jäsenpaita.

Väriä ei voi “lukita” tai itse valita vaan jäsenpaita on aina kaikille saman värinen. Jäsenpaidoissa väreinä vuorottelevat musta ja valkoinen. TeeeClubista johtumattomista syistä voi tulla myös peräkkäin kaksi valkoista tai mustaa paitaa.

Jäsenpaita postitetaan aina kuluvan kuun lopulla sen viimeisellä viikolla. Eli esim marraskuun jäsenpaita postitetaan marraskuun lopulla. Etusivulla näkyy infoa milloin paidan postitus on ja tästä kuluu postilla yleensä noin 4-8 arkipäivää toimittaa paita perille.

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj / y-tunnus: 2122839-7 /Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä / Puhelin: 020 718 1830 / www.paytrail.com